HAIRSTYLING

Wat wij doen + prijslijst

Coiffeur Sabina de dames- en herenkapper voor u. Zoekt u een kapper die naar u luistert en begrijpt hoe belangrijk een verzorgd uiterlijk is, een kapper die u niet laat gaan totdat u 100% tevreden bent? Stop dan met zoeken want u hebt uw kapper gevonden. Zoals je haar zit zo voel je je ook.

Wij bij Coiffeur Sabina weten daar alles van. Om jouw te laten stralen werken wij alleen met de beste producten. Coiffeur Sabina is een kapsalon voor jong en oud. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

services-3

 

PRIJSLIJST HAIRSTYLING   HEREN   DAMES
WASSEN, KNIPPEN, DROGEN €20 v.a. €25
WASSEN, KNIPPEN, FOHNEN - v.a. €45
WASSEN, FOHNEN - v.a. €25
UITGROEI VERVEN - v.a. €30
VERVEN - v.a. €30
HIGHLIGHT/LOWLIGHT - v.a. €40
PERMANENT MET KNIPPEN - v.a. €75
HAIREXTENSION - Op aanvraag
OPSTEKEN - v.a. €35
BRUIDSKAPSEL - €125

*KINDEREN T/M 10 jaar (jongens & meisjes)   €15,-
*KINDEREN KNIPPEN T/M 12 jaar €20,-

 

VISAGIE   HEREN   DAMES
MAKE-UP - €25
EPILEREN HELE GEZICHT - €20
EPILEREN WENKBRAUWEN (MET TOUW) - €10
WENKBRAUWEN/WIMPERS VERVEN - €5
BOVENLIP - €5

DEFINITIEF ONTHAREN

Nooit meer scheren, harsen of epileren! In enkele behandelingen permanent verlost van uw ongewenste haargroei

Laser ontharing met de Spa SHR™

Stelt u zich eens voor dat er een manier is om ongewenst haar te verwijderen op een vrijwel pijnloze manier. Wij hebben dan goed nieuws voor u met onze nieuwe SPA SHR-laser kan dit nu. Het is de meest geavanceerde IPL haarverwijderingsapparaat voor de esthetische en cosmetische markt; de Spa SHR™.

De Spa SHR™ is een vooraanstaand systeem dat speciaal is ontworpen om ongewenst haar sneller en meer comfortabel te verwijderen dan ooit tevoren. Ontworpen na jaren van onderzoek en ontwikkeling in de medische wereld; de Spa SHR™ is een ongekende innovatie en vertegenwoordigd een doorbraak in esthetische technologie voor het verwijderen van ongewenst haar in onze salon zonder pijn.

Vanwege deze ongelofelijke vooruitgang brengt de Spa SHR™ een dramatische verandering teweeg in de manier waarmee op lichttherapie gebaseerde haarverwijdering heeft plaatsgevonden de afgelopen 15 jaar.

Pijnloze haarverwijdering?

De Spa SHR™ is een haarvrije en pijnvrije oplossing dat net zoals een laser in medische klinieken haarvrije resultaten bied. De SHR methode zorgt voor een langzame opwarming van de dermis tot een bepaalde temperatuur. Door deze temperatuurverhoging wordt de haarfollikel vernietigd en zo het teruggroeien tegen gegaan. Het omliggende weefsel wordt niet beschadigd en geeft geen oncomfortabele hoge piekenergie.

Zorgverzekeraar vergoed?

Wilt u een specialistische behandeling ondergaan (zoals elektrisch ontharen, acne of camouflage) dan kunt u terecht bij ons wij zijn een schoonheidsspecialist die haar diploma van een specialisatie bij Anbos heeft laten registreren. In dit geval zal uw zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u intresse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kunnen opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met  de Spa SHR™ aanvoelt.

PRIJSLIJST LASER ONTHARING *PRIJZEN GELDEN VOOR DE MAAT 38 T/M 40   DAMES   HEREN
GEZICHT COMPLEET €65 -
WENKBRAUW €10 -
JUKBEENDEREN €30 -
OREN €30 -
NEUS €15 -
WANGEN €45 -
BAKKEBAARD €45 -
BOVENLIP €15 -
KIN €20 -
HALS €75 -
NEK €50 -
OKSELS €30 -
ARMEN €125 -
BOVENARM €75 -
ONDERARM €75 -
BORST €30 -
BORSTKAS €125 -
BUIK €50
BUIK + SCHOUDERS -
BOVENRUG + SCHOUDERS - -
RUG €150 -
ONDERRUG €65 -
BILLEN €75 -
BILNAAD €50 -
SCHAAMSTREEK €75 -
BIKINILIJN €30 -
BENEN €190 -
BOVEN BENEN €90 -
ONDER BENEN €90 -

FIRST LADY’S BEAUTY

Laat je verwennen door onze ervaren Beautician's

Beauty salon First Lady’s

Naast het creëren van een trendy look in onze kapsalon, besteden wij ook speciale aandacht aan uw lichaam en huid. In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor diverse behandelingen. Voor het beste resultaat werken wij uitsluitend met producten uit de line van Yellow Rose. U kunt tevens heerlijk ontspannen tijdens onze gezichtsbehandelingen.

Uw lichaam goed verzorgen door middel van onze ruime keuzze in Wax. Of een heerlijke mani- en pedicure nemen. Voor alle schoonheidsbehandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Gezichtbehandeling

Beautysalon First Lady’s biedt diverse gezichtsbehandelingen die passen bij de conditie en leeftijd van uw huid. Wij bieden diverse huidverjongende en -verbeterende behandelingen aan.

Harsen

Harsen is één van de meest populaire manieren van tijdelijke haarverwijdering. De wax wordt aangebracht op uw huid, waardoor lichaamsharen vast komen te zitten in de wax. Vervolgens wordt de wax tegen de haargroeirichting in getrokken. De haren worden daardoor met wortel en al meegetrokken en verwijderd. Een groot voordeel ten opzichte van scheren is, is dat het veel langer duurt voordat dat de haren weer zijn aangegroeid. Tevens heeft u na het harsen geen last van stoppels.

leisure-18PRIJSLIJST GEZICHTSBEHANDELINGEN   HEREN   DAMES
REINIGEN, PEELING, STOMEN, ONZUIVERHEDEN VERWIJDEREN, MASKER, DAGCREME & evt. BOVENLIP ONTHAREN. - 60 min €35
-| MET MESSAGE. - €10
-| MET WENKBRAUWEN EPILEREN. - €5
NEODERMA BIO PEELING BEHANDELING - €65
-| KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN - €170

 

PRIJSLIJST WAX   HEREN   DAMES
HELE BENEN - €20
ONDERBENEN OF BOVENBENEN - €15
HELE ARMEN - €15
ONDER OF BOVEN ARMEN - €10
OKSELS - €10
BRAZILIAN - €15
BIKINILIJN - €10
BILLEN - €8
BUIK - €8
NAVEL - €4
ONDER RUG - €8
HELE RUG - €15
BOVENLIP - €5
WANGEN - €5
NEK - €5
NEUSHAREN - €5
WENKBRAUWEN EPILEREN - €8

 

ACTIES BEAUTY BEHANDELINGEN   HEREN   DAMES
HELE BENEN + BRAZILIAN + OKSELS - €40
ONDER OF BOVEN BENEN + BRAZILIAN + OKSELS - €35
PEDICURE: NAGELS VERZORGING, VOETSCRUB, MESSAGE & LAKKEN - €20
MANICURE: NAGELS VERZORGEN, HAND SCRUB, MASSSAGE & LAKKEN - €15