DEFINITIEF ONTHAREN

Nooit meer scheren, harsen of epileren! In enkele behandelingen permanent verlost van uw ongewenste haargroei

Laser ontharing met de Spa SHR™

Stelt u zich eens voor dat er een manier is om ongewenst haar te verwijderen op een vrijwel pijnloze manier. Wij hebben dan goed nieuws voor u met onze nieuwe SPA SHR-laser kan dit nu. Het is de meest geavanceerde IPL haarverwijderingsapparaat voor de esthetische en cosmetische markt; de Spa SHR™.

De Spa SHR™ is een vooraanstaand systeem dat speciaal is ontworpen om ongewenst haar sneller en meer comfortabel te verwijderen dan ooit tevoren. Ontworpen na jaren van onderzoek en ontwikkeling in de medische wereld; de Spa SHR™ is een ongekende innovatie en vertegenwoordigd een doorbraak in esthetische technologie voor het verwijderen van ongewenst haar in onze salon zonder pijn.

Vanwege deze ongelofelijke vooruitgang brengt de Spa SHR™ een dramatische verandering teweeg in de manier waarmee op lichttherapie gebaseerde haarverwijdering heeft plaatsgevonden de afgelopen 15 jaar.

Pijnloze haarverwijdering?

De Spa SHR™ is een haarvrije en pijnvrije oplossing dat net zoals een laser in medische klinieken haarvrije resultaten bied. De SHR methode zorgt voor een langzame opwarming van de dermis tot een bepaalde temperatuur. Door deze temperatuurverhoging wordt de haarfollikel vernietigd en zo het teruggroeien tegen gegaan. Het omliggende weefsel wordt niet beschadigd en geeft geen oncomfortabele hoge piekenergie.

Zorgverzekeraar vergoed?

Wilt u een specialistische behandeling ondergaan (zoals elektrisch ontharen, acne of camouflage) dan kunt u terecht bij ons wij zijn een schoonheidsspecialist die haar diploma van een specialisatie bij Anbos heeft laten registreren. In dit geval zal uw zorgverzekeraar deze behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Heeft u intresse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of zij een plan voor definitief ontharen kunnen opstellen. U hoort dan ook meteen hoeveel ontharingsbehandelingen u nodig zult hebben. Met een ’proefflits’ kunt u ervaren hoe definitief ontharen met  de Spa SHR™ aanvoelt.

PRIJSLIJST LASER ONTHARING *PRIJZEN GELDEN VOOR DE MAAT 38 T/M 40   DAMES   HEREN
GEZICHT COMPLEET €65 -
WENKBRAUW €10 -
JUKBEENDEREN €30 -
OREN €30 -
NEUS €15 -
WANGEN €45 -
BAKKEBAARD €45 -
BOVENLIP €15 -
KIN €20 -
HALS €75 -
NEK €50 -
OKSELS €30 -
ARMEN €125 -
BOVENARM €75 -
ONDERARM €75 -
BORST €30 -
BORSTKAS €125 -
BUIK €50
BUIK + SCHOUDERS -
BOVENRUG + SCHOUDERS - -
RUG €150 -
ONDERRUG €65 -
BILLEN €75 -
BILNAAD €50 -
SCHAAMSTREEK €75 -
BIKINILIJN €30 -
BENEN €190 -
BOVEN BENEN €90 -
ONDER BENEN €90 -